Update

Update | #Juni

Er was de afgelopen twee weken sprake van een soort blogstilte. Het verslag van de laatste, regenachtige week in Sevilla kon er nog net van af, maar daarna bleef het angstvallig stil. Laten we het erop houden dat ik even de tijd nodig had om weer aan Nederland te wennen (en om nog een paar werkstukken af te maken voor de uni). Die fase zijn we inmiddels wel voorbij, en dat betekent dat het tijd is om de draad op te pakken! De blog thread, om precies te zijn.

Omdat het morgen, 3 juni, precies een maand geleden is dat ik naar Marrakesh ging, is dat een goed moment om de, althans in mijn hoofd, langverwachte reisenzie te schrijven. Ook heb ik nog meer dan een uur aan vlogmateriaal van Marrakesh, dus volgende week komen daar nog eens maar liefst drie vlogs achteraan hobbelen. De planning is om vanaf dan elke maand een reisenzie te schrijven, want nu ik in Nederland ben heb ik weer toegang tot al m’n vakantiefoto’s.

Verder kun je wat losse eindjes verwachten de komende maand. Zo denk ik dat het hoog tijd is om een update te geven over het stage lopen en afstuderen aan de Universiteit van IJsland. Ook het sociale experiment op Facebook verdient wel weer een update. Behalve een blogstilte, was er ook een duolingostilte, maar ik heb het begin van een nieuwe maand aangegrepen om het leren van Deens weer op te pakken. Genoeg om over te schrijven, dus!

De Oogst, Van Gogh. Juni 1888.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s