Update

#Update | Mei

En zo was het ineens alweer 3 mei. De afgelopen weken zijn voorbij gevlogen en dat zal eens te meer gelden voor de twee weken die komen gaan. Met de rug tegen de muur vlieg ik over tien dagen terug naar huis en komt het Sevilla-avontuur ten einde, maar evengoed vertrek ik vandaag richting Marokko voor een uitstapje naar Marrakesh. Wat heeft dat eigenlijk allemaal te betekenen voor dit blog?

In mei ga ik in principe stoppen met vloggen, maar dat zal je waarschijnlijk pas in juni ga werken. Natuurlijk zal ik de laatste paar dagen in Sevilla (en waarschijnlijk een tripje naar Gibraltar!) op camera vastleggen en ook van de vijfdaagse stedentrip naar Marrakesh zullen in de loop van de mei vijf aparte dagvlogs online komen. Natúúrlijk schrijf ik, in navolging van het verslag van Valencia, ook over Marrakesh een zogenaamde “reisenzie”. Het is in principe de bedoeling om een tweewekelijks of in ieder geval een maandelijks ritme aan te blijven houden wat die reisenzie’s betreft.

Met het vertrek uit Sevilla komt er ook een einde aan vijfendertig weken lang verslagen schrijven, maar ik zal proberen om in deze maandelijkse updates jullie zo goed mogelijk bij te praten van wat er zoal gaande is in mijn iets minder boeiende Nederlandse leven. In september vertrek ik echter voor vier maanden naar IJsland en komen de gedetailleerdere weekverslagen ongetwijfeld terug! Ik zal dan ook weer gaan vloggen, maar of dat dagelijks, wekelijks of gewoon af en toe wordt hangt af van hoe druk ik het daar ga krijgen met stage… (én hoe snel het internet daar is)

Zolang het seizoen van Ik Vertrek voortduurt, zal ik daar recaps over blijven schrijven, die elke zondagochtend online komen. Meer dan dat en de reisenzie’s zit er wat bloggen betreft niet in voor de komende maanden, te meer ook omdat ik per 20 juni weer voortvarend en gemotiveerd aan de slag ga op de ANWB Alarmcentrale om gestrande Nederlanders in het buitenland zo goed als ik kan telefonisch bij te staan. Wie weet ligt hieraan gerelateerd wel een nieuw blogconcept in het verschiet à la On My Way!

Dit allemaal gezegd hebbende, rest mij niets dan nog even volop te genieten van de komende twee weken, als ook van de twee weken die ik daarna weer in Nederland ben. Tot snel! 🙂

“El tres de mayo de 1808 en Madrid” (De derde van mei in 1808 in Madrid) van Francisco Goya is een schilderij dat de executie toont van Spaanse burgers gedurende de opstand tegen de troepen van Napoleon Bonaparte. Het schilderij is te zien in het Madrileense Museo del Prado en is één van de bekendste werken van de Spaanse schilderkunst.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s