Travel

Reizen | #Valencia

Het is een cliché, maar wel een cliché dat waar is: Valencia is de ideale stedentrip. In vele opzichten vond ik het de perfecte combinatie van het klassieke Madrid en het avant-gardistische Barcelona, terwijl ook aan moderne architectuur in het veel rustigere en kleinschaligere Valencia geen gebrek is. Het oude centrum wordt omringd door een prachtig en uniek park en ligt er even buiten de stad ook nog een heerlijk groot strand. Kortom: voor ieder wat wils.

Het is de ideale stad voor zomaar een weekendje weg, maar je kunt er evengoed ook een hele week spenderen. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de stad en je bezoek zo goed mogelijk in te vullen, is het aan te raden om één van de eerste dagen een fietstour te boeken. Zeker omdat voor Spaanse begrippen Valencia, met haar afgescheiden fietspaden, ook echt een fietsstad te boek staat.

In deze reisenzie neem ik je mee langs de belangrijkste hotspots waar ik zelf ook geweest ben gedurende de vier dagen dat ik in deze prachtige stad verbleef. Ook geef ik je tussendoor wat tips voor dingen die je kunt bezoeken als je langer in Valencia blijft.

>> Verder lezen: Jardins del Túria

Advertenties

Een gedachte over “Reizen | #Valencia”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s