Update

#Update | April

Het is alweer 1 april, de dag waarop Alva Den Briel verloor. Terwijl ik vorig jaar al mijn koffers aan het pakken was om vanuit Barcelona weer terug naar Nederland te verhuizen, heb ik hier in Sevilla nog anderhalve maand te gaan voordat dat zover is. En omdat ik mijn fijne leven hier zo goed mogelijk wil blijven herinneren, zal ik vanaf nu tot aan de dag van vertrek weer dagelijks gaan vloggen!

In de vlogs neem ik jullie onder andere mee naar Valencia, waar ik 8 april een weekendje naar toe ga. In april wordt ook de zogeheten Feria de Abril in Sevilla gehouden: een soort explosie aan Andalusische cultuur op een festivalterrein. Ik weet niet of ik tegen zoveel cultureel gedoe bestand ben, en dus zou het zomaar kunnen dat ik in die week (en anders sowieso wel een andere dag in april) naar Gibraltar ga. En o ja, deze maand ben ik ook nog eens jarig! Je begrijpt het al: twee keer met je ogen knipperen en de maand april is voorbij.

Het dagelijks vloggen heeft wel één nadeel en dat is dat ik geen tijd zal hebben om daarnaast nog veel te bloggen. Naast de wekelijkse verslagen – want die blijven sowieso – ga ik proberen tijd te vinden een zesdelige blogserie over China te schrijven, gebaseerd op de documentaireserie Langs de Oevers van de Yangtze en de cursussen Chinees die ik gevolgd heb op de Universiteit van Sevilla. We zullen zien wat daaruit voortvloeit! Misschien zelfs wel een klein beetje Chinese taalverwerving…

Tot slot zou het met Valencia, Gibraltar en in mei ook Marrakesh in het verschiet, nu echt tijd worden om te beginnen met reisverslagen te schrijven. Dat plan duurt nu al maanden voort, maar is ondanks de aankondiging een maand geleden alsnog niet uitgevoerd. Deze maand ga opnieuw een poging wagen en als alles goed gaat, zou er volgens een herziene planning volgende week een stukje over Córdoba moeten komen… 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s