Update

#Update | Maart

Ondanks dat februari dit jaar een dag langer duurde dan normaal, was het toch opeens maart. Wat studie betreft was het superdruk, en daardoor was het wat bloggen betreft wat rustiger. Aan het eind van februari had ik de behoefte er even drie dagen tussenuit te gaan naar de Algarve in Portugal, waarvan vanavond de laatste vlog online komt!

Vorig jaar maart begon ik met dagelijks vloggen en ik had me voorgenomen om dat weer op te pakken. Uiteindelijk heb ik besloten het toch maar te houden bij zo af en toe een vlog, zoals de Semana Santa. Wat bloggen betreft houd ik het bij de wekelijkse verslagen en hier en daar een recap van Ik Vertrek. Zo af en toe zal ik ook een update geven over m’n sociale experiment Sociousness, dat door de drukte in februari ook even een maandje stil lag (en wat ik dus weer moet inhalen), en het leren van Deens via Duolingo, wat ik wel braaf bijna elke dag gedaan heb. Inmiddels heb ik ook een meer professioneel blog opgestart, waar ik allerlei studie- en onderwijsgerelateerde blogposts voor schrijf.

Komt er dan helemaal niets nieuws? Jawel! Een paar maanden geleden heb ik aangegeven een reisblog te willen beginnen. Een apart reisblog, met de naam Reishart. Deze plannen zijn nooit helemaal van de grond gekomen, op een artikel over Córdoba na, maar daarmee is mijn motivatie om reisartikelen te schrijven zeker nog niet verdwenen. Ik heb besloten om elke vrijdag een reiscensie te schrijven, te beginnen met Lagos voor volgende week vrijdag. Maar dan wel gewoon op riciao.nl.

En terwijl maart dan voortkabbelt, hoop ik weer inspiratie op te doen voor nieuwe blogseries of om oude blogseries weer nieuw leven in te blazen. En zoals altijd: suggesties zijn welkom!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s