Update

#Update | Februari

Dit jaar duurt de maand februari een dag langer dan normaal! Leuk, maar wat staat er allemaal op het programma voor deze maand? Behalve de nieuwe lay-out (laat even weten wat je ervan vindt!), staat er eigenlijk niets nieuws op de planning. Dat betekent dat ik dus gewoon elk weekend een weekverslag schrijf en dat er elke maandag of dinsdag een recensie verschijnt van de laatste Wie is de mol?-aflevering. Om de twee weken verschijnt er ook een stukje over hoe het met het leren van Deens gaat en elke eerste woensdag van de maand (morgen dus!) een stukje over het sociale experiment dat ik dit jaar doe.

Als alles blijft zoals het nu is, kom ik wat studie betreft in maart weer in rustiger vaarwater. Ik hoop dan het vloggen weer op te kunnen pakken en ook weer meer tijd aan het bloggen te kunnen besteden. Wel komt komende zaterdag nog de vlog van mijn bezoek aan Ronda van afgelopen zaterdag online, maar de kans dat ik in februari nog ga vloggen is nagenoeg nihil. Wat bloggen betreft ga ik vooral nadenken wat ik wil doen… Een derde seizoen Wat is er geworden van…? lijkt me erg leuk, maar andere suggesties zijn meer dan welkom.

Ook heb ik me voorgenomen om elke maandelijkse update voortaan te voorzien van kunst van Hollandse en Spaanse meesters. Uit solidariteit met de aangespoelde potvissen van afgelopen weken, is dat deze maand:

“Gezicht op Scheveningen.” Hendrick van Anthonissen, 1641.

Advertenties

Een gedachte over “#Update | Februari”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s