Update

#Update | Januari

6 januari, Driekoningen. Een goed moment om te bespreken wat januari zal brengen. In het terugblik op 2015 heb ik al voorzichtig vooruitgeblikt op deze drukke maand wat studie betreft. En druk met studie betekent automatisch dat het wat bloggen en vloggen betreft wat rustiger zal worden. Toch komt er ook deze maand iets nieuws…

Vloggen

Sinds de kerst heb ik niet meer gevlogd. De kerstdagen nog net wel, maar die heb ik niet geüpload omdat ik er op de één of andere manier een beetje klaar mee was. Gisteren (5 januari) heb ik vanwege de intocht van de drie koningen (los Reyes Magos) weer eens een dagje gevlogd, en die vlog kun je morgen online verwachten. Ondanks dat het me weer goed beviel, is het wel voorlopig de laatste vlog. Later vandaag komt er nog wel een extra video online waarin ik m’n kerstcadeaus voorbij laat komen.

Bloggen

Wat bloggen betreft hebben oplettende lezers de eerste Wie is de mol?-recensie al voorbij zien komen. De recensies zullen maandagochtend online komen. Daarnaast zullen ook de wekelijkse weekverslagen in het weekend blijven verschijnen. Meer zit er voorlopig even niet in, al sluit ik een incidentele On My Way niet uit. Hoe dan ook zal ik opgedane inspiratie van de komende weken zo goed mogelijk proberen op te potten voor februari en maart.

Goede voornemens

Ook ik had enkele goede voornemens voor 2016. Eén daarvan is me meer bewust worden van online vrienden. Hoe ik dit precies wil gaan doen, lees je in het artikel dat morgen online komt. Verder ben ik ook weer gestart met Duolingo, een online taalverweringsprogramma. Ik ben voortvarend begonnen met Deens. Om de twee weken wil ik op woensdag middels een kort blog een update geven over de vorderingen. Volgende week kun je de eerste verwachten!

Blogschema

Maandag – Wie is de mol?
Woensdag – Dansk (om de week)
Zaterdag – Weekoverzicht

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s