¿Qué tal?

¿Qué tal? | Van huis, naar huis

In deze video vertel ik hoe het met me gaat, wat ik de afgelopen maand gedaan heb en wat er zoal op de planning staat. Januari belooft een drukke maand te worden, maar gelukkig is het eerst nog kerstvakantie!

Laat vooral vragen en suggesties achter in een reactie! Ik ben nog een beetje zoekende wat ik nu precies met deze praatvlogs wil, maar onder andere lijkt het me leuk om reacties met vragen en opmerkingen die voorbij zijn gekomen, te bespreken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s