Vlogs | December 2015

Vlog | Rinse Appelstroop en Arm Roodkapje

Ik heb zin in appelstroop! Heerlijke Rinse appelstroop op heerlijk zelfgebakken brood. ´s Middags ga ik op pad voor kerstboomverlichting die iets meer katten-proof is en ook breng ik mijn eigen kamer in de kerstsfeer. En dan is er ook nog een nieuw uitbreidingsset voor De Sims op komst…

Lees hier de recensie van Ik Vertrek:

Ik Vertrek | Speciaal voor jou naar Spanje

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s