Update

Update | December

Het is officieel nog herfst, maar december is toch echt een wintermaand en daarom heb ik het blog ook maar een winters tintje gegeven. Hier in Sevilla lijkt de winter nog ver weg, maar komende donderdag vlieg ik terug naar Nederland voor tien dagen. Vervolgens ga ik weer terug naar Sevilla om een weekje college te volgen en daarna vlieg ik weer terug om de kerstvakantie thuis door te brengen. Tot 3 januari, zodat ik op tijd terug ben voor Driekoningen, dat in Spanje altijd groots gevierd wordt.

Het feit dat ik maar één week van december in Sevilla ben, brengt ook de nodige veranderingen met zich mee wat bloggen betreft. In ieder geval zal Me Gusta niet meer verschijnen, omdat de bodem van de inspiratiekist langzaamaan in zicht komt. Daar staat tegenover dat 5 december een nieuw seizoen van Ik Vertrek begint en dat er in december elke maandag een recensie zal verschijnen. Ook schrijf ik tegen het einde van een jaar een recensie op het terugblik van Yvon Jaspers op de afgelopen BZV-seizoenen, dat op 27 december wordt uitgezonden.

Ondertussen loop ik ook alvast op de zaken vooruit om het over januari te hebben. Op zaterdag 1 januari begint Wie is de mol? en daar zal ik elke maandag een tv-recensie van publiceren. Ergens in december zal ik een shoplogachtige video opnemen om het molboekje met jullie door te nemen.

Ook de weekverslagen blijven gewoon en 11 december verschijnt er ook weer een nieuwe ¿Qué tal?-video. En dat is lang niet de enige video die de komende tijd zal verschijnen: vanaf vandaag ben ik namelijk weer dagelijks aan het vloggen en de eerste vlog kun je op 3 december om 19:00 verwachten! O, en de vlog van 8 november hebben jullie ook nog tegoed… 😉

december update

IJsvermaak bij een stad, Hendrick Avercamp, ca. 1620.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s