Vlogs | Oktober 2015

Vlog | Budgetchallenge mislukt?

Vlog bewerken, badkamer schoonmaken, eigen kamer aan kant maken… En dan tegen zessen is het eindelijk tijd om naar de supermarkt te gaan. Met de schamele euro’s die ik nog te besteden hebben volgens m’n zelfbedachte budgetchallenge, moet ik toch de broodnodige inkopen doen. Gaat het me lukken?

Advertenties

3 gedachten over “Vlog | Budgetchallenge mislukt?”

 1. Grappig om te zien! Ik wil in december ook een budget challenge gaan doen als in ‘leven in de bijstand’ aangezien december een krappe maand is en ik precies een jaar geleden 1 maand in de bijstand heb gezeten. heb je nog tips voor me 😉

  Like

  1. In grote porties koken en de hoeveelheden vlees halveren en meer groente gebruiken. Gezonder, maar vooral goedkoper. 🙂 Verder vond ik het heel prettig het contant te hebben ipv alles via pin, wat ik normaal altijd doe.

   Ga je bijstandsmaand bloggen?

   Like

   1. ja ik ga erover bloggen! goede tip van dat contant, bij pin heb je er toch minder grip op of zo…Ik denk dat ik aan het begin van de bijstandsmaand eerst een grote zak aardappelen ga halen 😉 (kan ik in nood elke dag patat maken)

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s