Vlogs | Oktober 2015

Vlog | Let´s talk about The Sims

´s Ochtends blijkt dat we geen gas meer hebben en dus ook geen warm water! Eigenlijk blijf ik de hele dag thuis om onder andere de keuken schoon te maken en m´n geld te tellen. Maar als het ´s middags stopt met regenen maak ik een ommetje rondom het park en praat ik over verslavingen aan games als The Sims en het effect van het feit dat ik hier in Sevilla de game niet kan spelen.

Ook krijg je een paar foto´s van mijn nieuwe kamer in Nederland te zien!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s