Vlogs | Oktober 2015

Vlog | Not feeling like anything but IKEA

Vandaag heb ik nergens zin in. Behalve om naar de IKEA te gaan! Het zorgt voor een hoop regen en stress, maar uiteindelijk ben ik blij met de weinige dingen die ik gekocht heb. Omdat ik ook geen zin heb om te koken, eet ik maar in de stad. En ondanks alle deze IKEA-blijheid, komt de dag dan toch nog dramatisch ten einde…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s