Vlogs | Oktober 2015

Vlog | Na regent komt… nog meer ellende!

Wat een regen! Gelukkig wordt het uiteindelijk wel weer droog (helaas nadat ik naar de supermarkt moest), maar de ellende blijft. ’s Middags kan ik zoals gewoonlijk weer eens niet kiezen welk vest van de H&M ik wil hebben en ’s avonds strand ik in de stad en moet ik maar afwachten of er nog een bus komt…

Ja Zuster Nee Zuster-fans moeten tot het allerlaatste einde kijken. 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s