Update

Update | Oktober

September is voorbij, oktober is begonnen en hoewel het hier in Sevilla nog wel zomer lijkt, laten de bomen hier met drieëndertig graden evengoed hun bladeren vallen. Een goede reden om de kleuren van het blog weer eens aan te passen, maar wat kunnen we nog meer voor de maand oktober verwachten?

Wat betreft de afgelopen weken kan niet anders dan toegeven: de afgelopen tijd was het wel erg veel Sevilla op dit blog. Logisch: het is een persoonlijk blog en mijn leven staat op dit moment ook in het teken van niets anders dan Sevilla, Sevilla en nog eens Sevilla. En hier en daar een uitstapje naar Cádiz. Maar wordt oktober net zo’n maand als september? Zeker niet.

In oktober komen er geen dagverslagen maar weekverslagen van wat ik hier in Sevilla beleef, vergelijkbaar met de weekverslagen die ik schreef toen ik in Barcelona woonde. En over Barcelona gesproken: de Me Gusta-serie die ik daar schreef komt weer terug! Inmiddels heb ik weer een hele nieuwe lading aan ervaringen die ik kan gebruiken om over Spaanse eigenaardigheden te schrijven.

In september heb ik al een voorzichtig begin gemaakt met een nieuwe serie, On My Way (OMW). In deze serie wil ik in slechts een paar honderd woorden iets schrijven over een conversatie die ik toevallig opvang op straat of in de metro. Hier in het zuiden lopen aardig wat Nederlanders rond die het onopvallend afluisteren waard zijn, dus bij tijd en wijlen (en dus niet op een vaste dag) zal je een nieuwe OMW zien verschijnen.

Eind oktober komen er ook weer nieuwe afleveringen van Ik Vertrek. De afleveringen van 10 jaar Ik Vertrek heb ik bewust niet gerecenseerd omdat de afleveringen op zich al gerecenseerd worden door de BN’ers en ik daar zelf niet meer zoveel aan toe te voegen had. Maar zodra er weer nieuwe afleveringen zijn, laat ik zeker weer van mij horen! Het echte tv-recensieseizoen begint uiteraard weer in 2016, als Wie is de mol? én Boer Zoekt Vrouw van start gaan.

Wat betreft de vlogs zal ik sowieso deze maand dagelijks blijven vloggen. Een kanttekening is dat 19 oktober mijn colleges beginnen en ik dan zowel minder interessants te melden zal hebben als dat ik ook minder tijd zal hebben om de vlogs te bewerken. Maar dat zien we volgende maand wel weer!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s