Vlogs | September 2015

Vlog | Spanjaarden kunnen niet fietsen!

Vandaag kan ik eindelijk gebruikmaken van de OV-stadsfiets! Eerst ga ik naar de uni om daar één en ander uit te zoeken over m’n vakken en ’s avonds ga ik nog even gezellig de stad in. O ja, en tussendoor kook ik Pilav. Benieuwd naar het recept? Even kijken op smulweb!

Ben jij net als ik nieuwsgierig naar hoe jouw woonplaats er 200 jaar geleden uitzag? Kijk op http://www.topotijdreis.nl.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s