Vlogs | September 2015

Vlog | Voorbereiden voor Sevilla!

Over een paar dagen vertrek ik naar Sevilla en dus ben ik gisteren weer begonnen dagelijks te vloggen, iets wat ik in Sevilla ook zal doen tot de start van de colleges halverwege oktober. In deze vlog begin ik met het inpakken van mijn koffer, regel ik één en ander aan administratieve zaken en ben ik in de weer met onze kitten, Paco.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s