Update

Update | Juli

Inmiddels ben ik alweer ruim een maand in dienst bij de ANWB! Na een cursus van twee weken was het tijd om de werkvloer op te gaan en ik heb het daar ontzettend naar mijn zin. De oplettende bloglezer zal ongetwijfeld gemerkt hebben dat het niet gelukt is om dagelijks te bloggen, maar zo goed als zo kwaad als dat ging heb ik geprobeerd toch elke week minstens één en het liefst twee blogartikelen online te krijgen.

TV-recensies

Afgelopen maand zou ik eigenlijk elke dinsdag een recensie schrijven over BNN Backpack, maar dat programma was zo niet wat ik ervan verwacht had, dat ik het lastig vond om daar een boeiende recensie over te schrijven. Volgende week dinsdag zal ik een algemene recensie posten over het afgelopen seizoen BNN Backpack, en daarin natuurlijk ook vertellen wat mijn verwachtingen waren.

In plaats van BNN Backpack heb ik geschreven over Ik Vertrek. Het waren weliswaar herhalingen, maar het is bij uitstek een programma waar goed een recensie over te schrijven valt. In augustus komt Ik Vertrek met een terugblik op de afgelopen tien jaar, om te kijken hoe het nu met de emigranten gaat, dus voorlopig zullen deze recensies nog blijven verschijnen!

Andere blogseries

Woensdag is ook het (voorlopig) laatste blogartikel van So Yesterday: Wat is er geworden van…? verschenen. Ik heb ontzettend van deze serie genoten, maar hij liep alweer sinds april en dan is het tijd om te stoppen. Afgelopen maand heb ik hiervan elke twee weken een artikel gepost, afgewisseld met een artikel van Pròxima Estació in de andere week.

Pròxima Estació zal ik op tweewekelijkse basis blijven schrijven. Dit artikel komt namelijk ook op barcelonainfo.nl en dus is het belangrijk een zeker ritme in te houden. Elke week is niet haalbaar, maar elke twee weken zeker wel. Verder zal ik af en toe blogartikelen posten in de serie Talige Uitdagingen: dit doe ik gewoon wanneer ik tijd en zin heb.

Afgelopen maand was het ook de bedoeling geweest om elke maandag een Vlaams op Maandag-video te posten. Dit was echt te veel hooi op de vork om naast het werken ook nog een video op te nemen en daar ook de nodige research voor te doen. Daarom heb ik besloten Vlaams op Maandag voortaan alleen de eerste maandag van de maand te doen. Dat betekent dus dat er aanstaande maandag weer een nieuwe Vlaams op Maandag zal verschijnen!

Nieuw! De Ronde Van…

Tot slot begin ik deze zomer ook een geheel nieuwe serie: De Ronde Van…. In deze serie bespreek ik wat voor moois er te zien in de regio’s die doorkruist worden door de Tour de France. Dit zijn uiteindelijk maar drie artikelen, maar zodra de Vuelta begint in Spanje, gaan we verder in Spanje. En volgend jaar kunnen we hopelijk beginnen met Italië…

De mensen die mij al wat langer volgen, weten waarschijnlijk al dat ik na de zomervakantie naar Sevilla verhuis om daar een master te gaan volgen. Dan zal dit blog er weer heel anders uit komen te zien, met onder andere wekelijkse updates en hopelijk ook vlogs! De Pròxima Estació-serie is tegen die tijd ten einde gelopen en de Me Gusta-serie komt dan waarschijnlijk weer terug. 🙂

Weekoverzicht

Een fijne zomervakantie!

(En ik dacht dat met de intrede van de zomer, we ook wel een nieuwe kleurenpalet konden gebruiken! 😉 )

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s