Update

Update | Juni Light

Naaaaaaaaaaaaaaants ingonyamaaaaa schreeuwt Rafiki door mijn speakers, in een poging mij wakker te houden na een vrij drukke week. Hopelijk heb je opgemerkt dat er de afgelopen week geen één blogartikel verschenen is (zo niet: het zij je vergeven ;-)). Curieus genoeg heeft deze blogloze week mij meer volgers dan ooit opgeleverd, die ik overigens dan ook bij dezen welkom wil heten!

Natuurlijk is de ellende van het niet verschijnen van blogartikelen niet zonder reden. Deze week ben ik namelijk begonnen met een werkdagelijkse training van twee weken op mijn nieuwe werk op de ANWB Alarmcentrale. Hoewel ik op voorhand had gedacht dat ik die blogs makkelijk ’s avonds zou kunnen schrijven, bleek dit in de praktijk niet zo te zijn. En als perfectionist schrijf ik liever geen blog dan een slecht blog, en om mezelf te beschermen tegen tot diep in de nacht schrijven en de volgende dag half wakker op het werk verschijnen, leek het me een beter plan even een weekje een blogpauze in te lassen. Bij dezen mijn excuus als je een week lang hebt zitten wachten op een bepaalde blogserie!

Mijn nieuwe werk gooit, tegen mijn hoop in, ook enigszins roet in het eten voor mijn plannen voor komende maand. Vorige week kondigde ik mijn plannen aan voor juni met maar liefst elke dag een blog. Inmiddels is wel duidelijk geworden dat dit een iets te ambitieus plan is en dus heb ik besloten me als vanouds te beperken tot het publiceren van een blogartikel op werkdagen, zodat ik het weekend vrij heb om die blogartikelen ook daadwerkelijk te schrijven. Concreet betekent dit dat het schema zoals dat in mei grotendeels bewaard blijft, maar dan wel met nieuwe series op maandag en dinsdag en geen tag op zaterdag.

Het blogschema voor de maand juni ziet er dus als volgt uit:

 • Ma | Vlaams op Maandag nieuw!
  Vlaamse taalfenomenen toegelicht in een Vlaamstalige video! De video verschijnt ook op mijn YouTube-kanaal.
 • Di | BNN Backpack nieuw!
  TV-recensie over BNN’s nieuwe reisprogramma met travelvloggers. Het uitzendschema van BNN Backpack is overigens niet regelmatig en heeft 2 tot 4 uitzendingen per week.
 • Wo | So Yesterday
  Vergeten sterren waarvan we eigenlijk niet weten wat er van hen geworden is. De komende maand kijken we wat er geworden is van o.a. Nelly Furtado, Kelly Clarkson en Kurt Nilsen. 
 • Do | Pròxima Estació
  Informatief artikel over bekende Spanjaarden, Catalanen of Barcelonezen naar wie een metrostation in Barcelona vernoemd is.
 • Vr | Vlog (in het Engels)
  Sinds een tijdje ben ik overgestapt naar Engelstalig vloggen. Elke week verschijnt er een nieuwe vlog op mijn YouTube-kanaal. Soms zal er in plaats van een vlog een tagvideo verschijnen. 

De recensie van De Zeven Zeeën zal overigens alsnog later dit weekend verschijnen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s