Vlogs | Mei 2015

Vlog | Paella, Snert en ASMR met Harry Potter

Sinds maandag (en tot en met in ieder geval volgende week zondag) vlog ik weer dagelijks. Elke vrijdag kies ik een vlog uit de van de afgelopen dagen om op dit blog te zetten, maar als je alle vlogs wil zien (en natuurlijk wil je dat, want het is gratis en leuk!), moet je zeker even abonneren op mijn Youtube-kanaal, waar zoals elke dag ook vandaag weer om 15:00 een video verschijnt!

Vandaag (13 mei) staat er paella op het programma! ’s Ochtends geniet ik buiten van een ontbijt en ga ik daarna ik naar de Basic Fit aan de Lijnbaan. Na het eten en het zien van de vlog van Linda probeer ik een ASMR-fragment op te nemen en dat blijkt toch een soort van openbaring te zijn!

Linda’s kanalen:
http://www.youtube.com/decorationn (hier vind je de ASMR-video)
http://www.youtube.com/decorationn2 (dagelijkse vlogs)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s