Vlogs | April 2015

Vlog | Laatste dagelijkse vlog!

Dit is voorlopig de laatste dagelijkse vlog! In mei vlog ik één per week en die vlog komt elke vrijdagochtend om 7:00 online.

Vandaag werd ik met een ziek gevoel wakker, maar gelukkig voel ik me geleidelijk aan steeds beter. ’s Middags ga ik zelfs nog even op de fiets naar het winkelcentrum en ’s avonds ga ik uit eten bij een Italiaans restaurant in Rotterdam en nemen we een ijsje toe bij De IJssalon.

Blogs in deze vlog:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s