Update

Update | Mei

Toen ik in maart begon met dagelijks vloggen, dacht ik: dat doe ik wel even. Er zijn vast wel mensen die het leuk vinden om iemand te volgen die in Barcelona woont! Het strikken van abonnees ging me echter niet zo makkelijk af als ik had gehoopt en na één maand had ik een schamele 10 abonnees bij elkaar verzameld. Mijn terugkeer naar Nederland was tegen het einde van de maand maart aanstaande, maar ik besloot toch nog een maandje door te gaan en te kijken of ik het aan het eind van de maand april nog leuk genoeg zou vinden.

Inmiddels heb ik 19 abonnees en een kleine 2000 views. Ik vind het nog steeds hartstikke leuk om te vloggen, maar inmiddels heb ik ook wel door dat kwantiteit (elke dag een video) allerminst een garantie is voor succes. Daarom heb ik besloten voortaan nog maar één video per week te posten. Elke week kies ik een dag uit die ik vlog, die dan op vrijdagochtend online komt.

Naast de wekelijkse vlog zullen er ook andere extra video’s op mijn YouTube-kanaal verschijnen, zoals tags Let’s Builds en Let’s Plays van De Sims. Zo kun je morgenochtend de Weet wat ik eet in een week-tag bekijken. Vergeet dus niet te abonneren als je dat nog niet gedaan hebt!

Het blog- en vlogschema voor de komende maand ziet er als volgt uit:

  • Maandag: Me Gusta
  • Dinsdag: De Zeven Zeeën
  • Woensdag: So Yesterday
  • Donderdag: Pròxima Estació
  • Vrijdag: Vlog (van één dag)
  • Zaterdag: GoeieTAG (video of blog)
  • Zondag: De Sims (Let’s Build of Let’s Play)

Rond het Songfestival verschijnen er bovendien extra TV-recensies over de halve finales en de grote finale op 23 mei!

Advertenties

Een gedachte over “Update | Mei”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s