Vlogs | April 2015

Vlog | Appels, Peren en Teppanyaki

Vandaag was mijn vader jarig en de dag daarna zou ik jarig zijn, dus dat moest gevierd worden! Ik pak ’s middags nog even snel de cadeau’s voor m’n vader in en ’s avonds gaan we wokken bij de Chinees. Voor het slapen gaan werk ik nog aan een blog en een vlog, maar had ik eigenlijk ook niet moeten voorbereiden voor het sollicitatiegesprek voor de volgende dag?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s