Update

23!

Vandaag ga ik mijn 24e levensjaar is. De tijd gaat veel harder dan me lief is en ik zie het keerpunt van 25 jaar met rasse schreden dichterbij komen. De druk om voor eens en altijd af te studeren, een echte baan en een vast contract te hebben, iemand te vinden met wie ik wil samenwonen of zelfs wil trouwen en vervolgens een gezin te stichten, wordt steeds groter. Ik steek liever mijn kop in het zand dan na te denken over een volwassen toekomst, zoals aanstaande vrijdag zal blijken: dan post ik de Unsuccesful Adulting Tag.

Mijn blog is daarentegen wél een stap dichterbij volwassenheid gekomen. Mijn blog vind je namelijk vanaf vandaag namelijk op www.riciao.nl! Wel zo makkelijk en ook nog eens een stuk professioneler!

Wellicht zat je met smart te wachten op een nieuwe “Wat is er geworden van…?”, maar die komt vanavond online. Vandaag bespreken we de band die op 15 april 1992 op nummer 1 stond in de Nederlandse Top 40: de Red Hot Chili Peppers met het nummer Under The Bridge. Zijn deze mannen al met pensioen of is het niet al te onwaarschijnlijk dat we nog eens van ze gaan horen? Je leest het rond de klok van zes uur! Op www.riciao.nl dus. 😉

Advertenties

Een gedachte over “23!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s