Update

Update | Vlogs en Tags

Oorspronkelijk zou ik vanaf april elke vrijdag een video publiceren op dit blog, maar die plannen heb ik bijgesteld. In plaats van alleen op vrijdag een video, post ik vanaf volgende week elke middag een vlog! Dat betekent dat je elke werkdag ’s ochtends om 7:00 een blog kunt verwachten en ’s middags om 15:00 een vlog, waarin ik je meeneem in m’n dagelijks leven.

Op vrijdagochtend verschijnt er vanaf vandaag een GoeieTAG, een blog post waarin ik een vragenlijst beantwoord over mezelf: afhankelijk van de tag zal dat de ene keer geschreven zijn en de andere keer een video. Als je suggesties hebt voor tags, laat dan vooral een reactie achter!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s