Update

Update | April

De weken vliegen voorbij: komend weekend gaat de zomertijd alweer in en over een week is het alweer 1 april! Nu Boer Zoekt Vrouw ten einde is en ik weer terugga naar Nederland, is de volgende vraag onvermijdelijk: wat kun je op mijn blog verwachten voor de komende maand?

Wat is er geworden van…?

Op 1 april (geen grap!) begin ik met een nieuw “seizoen” van Wat is er geworden van…? Hoewel het eerste seizoen uitsluitend over vergeten BN’ers ging, zal het tweede seizoen over internationale vergeten sterren gaan. Weet je nog wie Jamilia was? Wat doet Hilary Duff tegenwoordig? En wat te denken van Daniel en Natasha Bedingfield? De tweede serie zal door het leven gaan als So Yesterday: Wat is er geworden van…? en zal elke woensdagochtend om 7:00 verschijnen.

Me Gusta, Pròxima Estació en Holanyolo

Ook al ruil ik op 4 april Barcelona weer in voor Rotterdam, ik blijf schrijven over de typische Spaanse fenomenen in de Me Gusta-serie (voortaan op maandag) en ook blijf ik schrijven over bekende Spanjaarden, Catalanen dan wel Barcelonezen van wie hun naam verbonden is aan één van de vele metrostations in de stad. In tegenstelling tot voorgaande weken komen de Me gusta-blogs gewoon weer op dit blog en niet meer op Holanyolo.

Holanyolo wordt per 1 april vervangen door Holañoles en moet uiteindelijk een collectief van Nederlandse bloggers worden die schrijven over Spanje: wetenswaardigheden, recensies, recepten, korte taallessen… De Me Gusta-blog zal zowel op dit blog als op Holañoles verschijnen, maar de Pròxima Estació-blog alleen op Holañoles en op Barcelonainfo.nl.

Televee 

Volgende week zondag kun je nog één Boer Zoekt Vrouw-blogpost verwachten, waarin ik terugblik op hoe het de overige vijf boeren vergaan is. Dat doe ik aan de hand van de webserie en de laatste aflevering van afgelopen zondag.

De tv-recensies kennen een specifiek publiek en om het overzichtelijk te houden en het “alles en nog wat”-gehalte binnen de perken te houden, post ik de tv-recensies voortaan op een aparte blog: Riciao TV. De lay-out is identiek aan de hoofdblog, maar biedt wel de mogelijkheid om je alleen op de tv-recensies te abonneren. Wel zo makkelijk als je verder niet geïnteresseerd bent in mijn persoonlijke leven. 😉

Het eerste programma dat op deze aparte blog zal verschijnen is het nieuwe spelprogramma “De Zeven Zeeën” dat vanaf 30 maart te zien is bij BNN en gepresenteerd wordt door Floortje Dessing. Elke dinsdagochtend zal ik hierover een artikel schrijven, waarin ik niet alleen terugblik op de het spel en de kandidaten, maar ook een blik werp op de situatie van de zeeën in het algemeen.

Vloggen 

Uiteraard blijf ik ook in april elke dag vloggen, maar alleen op vrijdag verschijnt er een vlog op m’n blog. Wil je mij dagelijks volgen? Abonneer je dan op mijn YouTube-kanaal!

Ik kan niet beloven dat mijn leven in Nederland net zo interessant zal zijn als mijn leven in Spanje, maar het lijkt mij in ieder geval het proberen waard. Blijf vooral liken, delen en abonneren als je wil dat ik door blijf vloggen! 🙂

Weekoverzicht April

Maandag: Me gusta
Dinsdag: De Zeven Zeeën (op Riciao TV)
Woensdag: So Yesterday: Wat is er geworden van…?
Donderdag: Pròxima Estació (op Holañoles en Barcelonainfo.nl)
Vrijdag: Vloggen op vrijdag

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s