Update

Update | Maart

En toen was het maart! Het leek me een goed idee om even een vooruitblik te geven op wat er allemaal komen gaat. Behalve het feit dat de lay-out veranderd is (ik hoop dat je het mooi vindt), gaat er namelijk ook het één en ander aan de inhoud veranderen…

Vloggen

In maart ga ik elke dag vloggen. Hoewel ik in eerste instantie voornemens was om in het Engels te gaan vloggen, ben ik daar toch ook alweer van afgestapt. Mijn blog is in het Nederlands, dus dan is het wel zo handig om alles in het Nederlands te houden. Op sommige momenten zal er toch nog Engels gesproken worden, bijvoorbeeld als ik met anderen in Barcelona afspreek. In dat geval komt er ondertiteling!

De vlogs komen met twee dagen vertraging op YouTube. Dus dat betekent dat de vlog van vandaag op dinsdag online komt. Ik hoop dat ik het een maand kan vol houden, en misschien zelfs wel langer.

Bloggen

Terwijl ik al vloggend door het leven zal gaan de komende maand, blijf ik natuurlijk ook bloggen. Er komen nog een paar afleveringen van Boer Zoekt Vrouw en vanaf aanstaande zondag verschijnt er ook elke zondagochtend een recensie van Ik Vertrek. En natuurlijk blijf ik ook elke week schrijven over hoe het mij hier in Barcelona vergaat.

Zodra Boer Zoekt Vrouw is afgelopen, ga ik verder met een tweede “seizoen” van Wat is er geworden van…?, waarin ik vergeten bekende Nederlanders onder de loep neem.

Holanyolo

De afgelopen tijd ben ik ook begonnen met twee andere blogseries: Me Gusta en Pròxima Estació. Deze twee blogseries hebben een specifiek publiek: mensen die iets tot veel met Spanje hebben, en in het geval van Pròxima Estació met Barcelona. Het leek me beter deze twee blogseries, naast dat ze op barcelonainfo.nl verschijnen, onder te brengen bij een themablog: Holanyolo.

Holanyolo was mijn vorige YouTube-kanaal waarop ik video’s zou gaan posten over Spanje. Dat is nooit helemaal van de grond gekomen, maar dit is een mooie gelegenheid dat kanaal van het stof te ontdoen. Behalve de twee blogseries, zal ik ook af en toe kleine videoreportages maken van dingen die in Spanje spelen. Zo heb ik laatst een reportage gemaakt van een studentenprotest in Barcelona.

Blogschema

Het blogschema ziet er in maart als volgt uit:

Maandag: Boer Zoekt Vrouw (t/m 23 maart)
Dinsdag: Me Gusta
Woensdag: Wat is er geworden van? (vanaf 25 maart)
Donderdag: Pròxima Estació
Zaterdag: Wekelijkse update
Zondag: Ik Vertrek

En vanaf 3 maart dagelijks een vlog op YouTube!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s